Recensioner

Ett år med Reform eller revolt

Det är nu ett år sedan min bok Reform eller revolt publicerades. Jag summerar därför året med länkar till de recensioner som finns att läsa på nätet. Mottagandet har överlag varit positivt, både vad gäller innehåll och form. Det gläder mig eftersom genren vetenskaplig bok är svårarbetad. Speciellt roligt är det att Reform eller revolt ofta uppfattas som både språkligt lättillgänglig och aktuell i vår tid. Det är dessutom väldigt roligt att recensenterna har tagit fasta på så olika aspekter av boken, vilket sammantaget ger en ganska bra bild av den. I Expressen var det Johan Lundberg som recenserade. I Helsingborgs Dagblad skrev Stig Hansén. John Swedenmark recenserade i Arbetet medan Rasmus Landström gjorde det i Flamman. Inge Knutsson tog till orda i Kristianstadsbladet. I Tvärdrag var det Tim Andersson som förde ordet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s