Intervjuer

Intervju i Lära från lärda

Jag kontaktades för några månader sedan av Fredrik Hillerborg som driver Lära från lärda. Det är en podcast om facklitteratur. Om du inte har lyssnat på hans omfattande bank av intervjuer så har du nu många intressanta tankar och nya kunskaper i en rad olika ämnen att se fram emot. Fokus hamnar ofta, men inte uteslutande, på ämnen som rör massmedier och kommunikation. Det var därför jag fick frågan om att vara med, för att prata om min bok Propaganda: Historia, teori och analys. Vi träffades i Stockholm i juni. Även om det alltid känns lite ovant, jag är ju den som själv brukar intervjua, så är det väldigt nyttigt att så att säga vara på andra sidan mikrofonen. Det ger en ett annat perspektiv på själva intervjusituationen. Ett perspektiv som jag förstås har nytta av då jag själv återigen är den som ställer frågorna. Resultatet av intervjun, eller vårt samtal, kan du lyssna på här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s