Okategoriserade

Inspirationsföreläsning för gymnasielärare i Helsingborg

Igår kväll föreläste jag under titeln ”Propaganda, fake news och massmedier” för ett nittiotal gymnasielärare i Helsingborg. Det var en träff som hade arrangerats av Studentlitteratur och Lärarnas Riksförbund. Arrangemanget var mycket välorganiserat. Efter föreläsningen kom flera av lärarna fram för att diskutera vidare om vikten av att skolorna ger eleverna kompetensen att analysera och genomskåda propaganda. Vi pratade bland annat om hur man kan lägga upp sådan undervisning. Så nu hoppas jag att det finns en massa lärare i Helsingborg med omnejd som idag funderar på just det. Här kan du läsa mer om själva arrangemanget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s