Okategoriserade

Ny bok om propaganda snart ute

Utgivningen av min nya lärobok Propaganda: Historia, teori och analys närmar sig. All korrekturläsning är gjord sedan någon vecka tillbaka. Min redaktör på Studentlitteratur gör nu de sista justeringarna. Igår blev även omslaget färdigt. Jag är väldigt nöjd med hur förlaget fick till det. Då vi diskuterade saken bestämde vi att omslaget ska signalera något om propaganda som så att säga mer smyger sig på mottagarna än direkt och uppenbart ger sig tillkänna för dem. Att omslaget mer ska illustrera den horisontella och sociala propagandan än den klassiska vertikala, om man uttrycker det med hjälp av Jacques Elluls definitioner. Därför valde vi att inte använda exempelvis en historisk propagandabild. Boken beräknas var i handeln i mitten av mars.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s