Okategoriserade

Intervju i Mål & Medel

För ett tag sedan intervjuades jag av Gunnar Brulin från Livsmedelsarbetareförbundets tidning Mål & Medel. Vi tog en lunch i Helsingborg. Samtalet, som handlade om allt från propaganda till arbetarlitteratur och mina erfarenheter som livsmedelsarbetare, varade i över två timmar. Jag upplevde det som mycket givande. Här kan du läsa en del av det vi pratade om. http://malmedel.nu/ovriga-nyheter/vi-gor-oss-sjalva-till-propagandister/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s