Föreläsningar

Föreläsning: Medieinnovationer och propaganda

Den korta föreläsningen ”Medieinnovationer och propaganda” riktar fokus mot hur ny massmedieteknik alltid har använts i propagandans tjänst. Jag utgår här från den omvälvande protestantiska rörelsens lyckade användning av tryckpressen under 1500-talets början, för att via nazisternas bruk av radiomediet landa i ett resonemang om hur internet idag används i propagandasyfte. Om du har missat de övriga föreläsningarna så finns de fritt tillgängliga här under fliken ”Föreläsningar”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s